Pentru ca Sfantul Andrei este in apropiere, am pregatit o lista cu idei de cadouri pentru barbati cu ocazia sarbatorii numelui.

Stim cat de mult ai cautat sugestii sau ce cadou s-ar potrivi pentru barbati de Sfantul Andrei. Noi ti-am pregatit cele mai entuziasmante si frumoase cadouri care l-ar face fericit pe orice Andrei de ziua lui.

Pentru ca lista sa fie pentru toate bugetele, am adaugat in lista sugestii de cadouri simbolice ieftine pentru barbati dar si cadouri pentru bugete mai mari in cazul celor pretentiosi.
ATENTIE: uneori cadourile simbolice pot fi interpretate gresit, persoana care primeste cadoul considerand ca nu o cunosti suficient de bine ca sa-i faci un cadou pe plac. Noi consideram ca daca alegi cu atentie cadoul pentru el, nu vor exista astfel de probleme.

1. Butelcuta metalica – 32 Lei

Desi barbatul care primeste acest cadou de Sfantul Andrei ar putea crede ca tu-l consideri un adevarat degustator al licorilor lui Bachus, noi am considerat ca pentru 32 Lei poti face un cadou dragut si chiar util pentru unii barbati.

Cumpara Online – 32 Lei2. Cana termica cu indicator pentru combustibil rezervor – 18 Lei

Mai toti barbatii sunt pasionati de auto/moto, iar pentru un pasionat adevarat un indicator pentru rezervorul de combustibil atasat pe o cana termica ar fi cadoul ideal. Astfel cand acesta va umple cana cu cafea sau ceai fierbinte, indicatorul de combustibil se va colora pana la nivelul lichidului din cana.

Cumpara Online – 18 Lei

3. Cana cu sistem de amestecare – 22 Lei

Ei bine, stim ca barbatii pot fi lenesi uneori (in special la spalatul vaselor :D) iar pentru ca zaharul in cafea nu se amesteca singur si o lingurita sau orice alta unealta trebuie spalata dupa folosire, ne-am gandit ca ar fi utila o cana ce amesteca singura zaharul din cafea sau ceai.

Cumpara Online – 22 Lei

4. Pusculita in forma de seif metalic – 100 Lei

Barbatii ar trebui sa economiseasca, mai ales inainte de sarbatori precum Sfantul Andrei :)) iar un astfel de cadou i-ar ajuta pe viitor sa puna economiile la loc sigur intr-o pusculita in forma de seif. Pusculita este din metal si poate fi descuiata cu cheia, astfel in cazul in care vrei sa fii sigur(a) ca economiile vor ramane intacte, poti pastra tu cheia šŸ˜€

Cumpara Online – 100 Lei

5. Macheta motocicleta vintage metalica – 90 Lei

Ei bine, daca sarbatoritul este pasionat de motociclete iar cel mai mult timp din zi si-l petrece la birou, avem o sugestie ideala pentru el. O macheta de metal in forma de motocicleta este cadoul ideal cu ajutorul caruia poti sa-i aduci aminte ca isi neglijeaza hobby-urile si ar trebui sa isi aloce timp si pentru ele.

Cumpara Online – 90 Lei